Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit Macrozamia communis?

Od: betty* odpovědí: 7 změna:
Ahoj všem, poradí mi někdo, kde bych sehnala rostlinu (nebo alespoň semena) rostlin macrozamia communis a Bowenia serrulata? Víte o někom, kdo se zabývá prodejem a pěstováním cykasů? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Odpovím jen na druhou část otázky: zadej do vyhledavače na netu CYKAS a pak si nahlédni do ZBOŽÍ. Najdeš řadu prodejců cykasů. Ty, které hledáš jsou však mimo zdejší trh... *nevi*
betty*
hodnocení

Děkuji za radu, i když to, co jsi mi radil, jsem už vyzkoušela. Především stránky www.thaipalmcycad/... jsou úžasný, ale nepoužitelný :)

ukulele*
hodnocení

0x
ahoj, obrať se na Pepíka Bučků :
www.exotickazahra/...
betty*
hodnocení

Díky za radu, na těchto stránkách jsem byla, ale když jsem macrozamii nenašla v nabídce, ani mě nenapadlo je oslovit. Dala jsem na Tvoji radu a Pepík :) se mi ozval, možná to klapne. Ještě jednou dík

cvrcek*
hodnocení

0x
jestli mate zajem o semena v prijatelnych cenach,zkuste www.kpr.sk,mam s nimi dobre zkusenosti,na pozadani poslou i naklicena semena
betty*
hodnocení

Díky za reakci, na těchto stránkách jsem také byla a macrozamii také neměli v nabídce. Napsala jsem jim, zda by byli schopni mi tuto rostlinu sehnat, bohužel se mi zatím neozvali (ale jsou to"přespolňáci", tak to možná trvá dýl :) Uvídím a díky

cvrcek*
tak mám ještě nějaký kontakt za humna:
www.rarepalmseeds.com,nebo www.jungleseeds.co.uk ,nebo www.ortanique.com/seed

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]