Ahoj všem, poradí mi někdo, kde bych sehnala rostlinu (nebo alespoň semena) rostlin macrozamia communis a Bowenia serrulata? Víte o někom, kdo se zabývá prodejem a pěstováním cykasů? Díky
Odpovím jen na druhou část otázky: zadej do vyhledavače na netu CYKAS a pak si nahlédni do ZBOŽÍ. Najdeš řadu prodejců cykasů. Ty, které hledáš jsou však mimo zdejší trh...
betty*
Děkuji za radu, i když to, co jsi mi radil, jsem už vyzkoušela. Především stránky www.thaipalmcycad/... jsou úžasný, ale nepoužitelný
Díky za radu, na těchto stránkách jsem byla, ale když jsem macrozamii nenašla v nabídce, ani mě nenapadlo je oslovit. Dala jsem na Tvoji radu a Pepík se mi ozval, možná to klapne. Ještě jednou dík
jestli mate zajem o semena v prijatelnych cenach,zkuste www.kpr.sk,mam s nimi dobre zkusenosti,na pozadani poslou i naklicena semena
betty*
Díky za reakci, na těchto stránkách jsem také byla a macrozamii také neměli v nabídce. Napsala jsem jim, zda by byli schopni mi tuto rostlinu sehnat, bohužel se mi zatím neozvali (ale jsou to"přespolňáci", tak to možná trvá dýl Uvídím a díky
cvrcek*
tak mám ještě nějaký kontakt za humna: www.rarepalmseeds.com,nebo www.jungleseeds.co.uk ,nebo www.ortanique.com/seed
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.