Nejste přihlášen/a.
Zdravím, v Lidlu budou mít ve čtvrtek 13.4 tříkomorovou hadici 20m a porézní hadici 15m
Mám před chatou záhonek s kvitkama, který mi kryje asi z půlky střecha. Při tom jak to v létě zalívám tak si močím barák no a napadlo mě, že když koupím tu hadici a zakopu ji do země tak jen na konec, který nechám na okraji čouhat připojím pomocí rychlospojky hadici s vodou nechám třeba půl hodiny téct a záhonek bude zalitý tu hadici rozhodně chci ale jakou porézní nebo tříkomorovou záhonek má asi 10 m takže délku neřešte děkuji za rady. rady, které budou přínosné samozřejmě ohodnotím
Porézní hadice se zakope cca 10-15 cm do hloubky, může tam být celoročně, jen je potřeba vychytat, za jak dlouho vám to pořádně zalije. Ta tříkomorová má mikro dírky většinou na jedné strabńě (jsou i hadice s dírkama po obou stranách) a voda může buď kapat či stříkat. Záleží na tlaku vody. Hadice leží na povrchu zeminy, na zimu vhodné uschovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.