Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlávkový salát jaký?

Od: autobus® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, kdo by prosím poradil jaký hlávkový salát pro studené pařeniště bude ten nejvhodnější? Další dotaz se týká výsadby ranných brambor v tyto dny kdy jeden den je jaro na druhý skoro zima. Podle mě nemůžou dělat nic a pozdější výsadba to musí dohnat. Rád si přečtu Vaše názory za které děkuji předem. Olin

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska*
hodnocení

2x

Já jsem touto dobou vysévala salát po etapách / po špetkách / a rovnou do volné půdy a když klesly teploty, tak jsem na něj dala přenosný rámeček s plastovým krytem. Osvědčila se mi Dětenická atrakce. Pěkné hlavy a nevybíhá tolik do květu.

S bramborami mám tu zkušenost, že ve studené hlíně stejně nejdou a zbytečně chytají nemoci. Ony to dovedou dohnat .Pokud je pěstujete v malém, tak je rozprostřete v přepravkách vedle sebe na světlo do chladné místnosti. Když budou pak mít nízké a huňaté klíčky, budou mít náskok. Někdy je třeba vylámat klíčky, když jich je na hlíze moc /4 a víc?/

hodnocení

2x

Saláty Safír, Smaragd, nebo i Tyrkys.

S bramborama počkejte, je to lepší tak, jak vám tu psali radu: do bedýnky, trošku zeminy - aby brambory koukaly, a na světlo. A do chladné místnosti (já je dávám do garáže).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]