Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kana dosna -barevné odrúdy

Od: karlosdos* odpovědí: 8 změna:

Potřebuji ,kdo má na prodej nějaké barevné varianty.

loni jsem měl z této poradny,krásné hlízy,několik barev,ale adresu jsem si neschoval

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zahradnictví Starkl - mají různé barvy a odrůdy - od červených přes žluté, ohnivě oranžové a také skvrnité. Zasílají i na dobírku.

Jen je mi divné, že sháníte letos nové hlízy, když jste je loni měl. Pokud je na podzim vykopete, očistíte, zabalíte do novin a uložíte na suchém bezmrazém místě, letos je v pohodě na jaře znovu zasadíte a tak Vám dělají radost po mnoho let. Dokonce se rozrůstají. Není třeba každé jaro kupovat nové. Jaga.

karlosdos*
hodnocení

No,mně letos všechny zmrzly,měl jsem je uložené v rašelině v garáží,přikryté polystyrenem., a stejně zmrzly!

Starkl nechci,ten je drahý! Poštovné a balné taky. Bydlím až v Jihlavě,tak zajet tam se také nevyplatí.

cesmina*
hodnocení

0x

Zkuste www.basik.cz ,klikněte vlevo na záložku DOSNY a objeví se nabídka.Ten drahý není a je kvalitní.Nakupuji již několik let.

karlosdos*
hodnocení

Zkusil jsem,poštovné je devadesát korun,tři hlízy také 90Kč, Tak poštovné je drahé,jako tři rostliny. Tak to né!

Jsem důchodce.

hahanaj*

A kdo vám pošle levněji?

karlosdos*
hodnocení

zásilkovna.

V tomto obchodě je mají po 21 Kč, ovšem zásilkovnu zjevně nevyužívají: maxeuro.cz/...

cesmina*
hodnocení

0x

Když chcete pouze přes tu Zásilkovnu,tak na www.zasilkovna.cz je seznam obchodů ,které posílají do ní.Další možností je návštěva květinky,zahradnictví či hobby marketu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]