Nejste přihlášen/a.
Pred dvema lety jsem na vystave v Lyse nad Labem koupila u stanku kvalitni sazenice jahod, ktere rodily hned prvni rok. Pani mi dala i letacek (spis knizecku) firmy, takze dodava ve velkem, nevite nahodou nekdo, kdo by tam mohl prodavat?
Minuly rok u nas bylo velike krupobiti a mam po jahodach, myslela jsem, ze to zvladnou, ale jsou bud uplne shnile, ze se rozpadaji i korinky, anebo uplne suche. Zachranila jsem pouze 2 ks.
Anebo jestli nemate zkusenosti s nejakym eshopem, kde prodavaji kvalitni jahody, Starkla prosim ne...dekuji.
Zdravím, zkuste www.lukon-glads.cz. Sice jsem odtamtud zatím nekupovala jahody, ale květiny a zatím se mi vždy krásně uchytily. Jinak zkuste třeba trhy, většinou tam prodávají přímo pěstitelé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.