Záleží na tom jak dlouho leží na hromadě. Odleželého a mokrého budeš mít metrák na větší vlek za auto. Když to bude čerstvé, samá suchá sláma, tak to na tři vozíky nedáš. Co se ceny týče to bude sedlák od sedláka jiné. Na vesnici ti i koňský hnůj jsou schopní nechat za cenu dopravy. doplněno 13.03.17 06:27: Jestli to nemáš do skleníku a stačí ti prasečí, prijeď si. Vyženu prasata a můžeš nakládat co pobereš.
liska*
Prasečí ne, ten je nevhodný. Nejlepší hnůj od těch chovných zvířat, je koňský.
Nevíš k čemu to chce ale víš že je pro to nevhodný. Gratuluji , musíš mít krásnou křišťálovou koulí. Prasečí hnůj je nevhodný pro skleník protože nehřeje . Jako zdroj dusíku pro vyhnojení záhonu se ale použít dá.
divochd
Ahoj...skutečně ho chci do skleníku.. vyhrál jsem ho v tombolekravský hnůj..
problém je, že ho je cca 40q... a já potřebuji o dost míň... známí mi může dovést prasečí...ale píšeš, že je nevhodný...
co myslíš...vyplatí se ho nechat nahromadě a použít ho o rok později?...nebo musí být letošní..
Za rok bych totiž koupil ješě jeden skleník..a tam by se hodil zbytek...
sebod*
Jistěže se vyplatí nechat ho aspoň rok uzrát. Ono dávat čerstvý hnůj není moc dobré. Můžeš rostliny popálit
Abych řekl pravdu, nikdy jsem nad tím nepřemýšlel. Ovšem na bále v tombole u nás běžně bývá jedna z cen traktorový vlek plný hnoje a zdaleka to není hlavní cena.
Záleží, jak kdo ti to naúčtuje. Jednou jsme vezli hnůj traktorem jednomu zahrádkáři. Bylo to na devítituně a bylo to cca 10km. Účtovali jsme mu 1000Kč se vším všudy. Pokud si pro fůru někdo přijede a sám si ji odveze, je to cca kolem 200Kč +-
za hnůj jsem platil vždy obsahem skleněné lahve S odvozem to je jiná,záleží na vzdálenosti.Pokud nevíte co s ním tak mi ho dovezte,já už si s takovou troškou poradím
To je krásné vyhrát v tombole hnůj! Blahopřeji, je to potřebná výhra.
Já jednou vyhrála 2 m dřeva. Myslela jsem si, že to bude jen dvoumetrové poleno, ale byly to opravdu 2 celé kubíky. Taky dobré.
Nechte zbytek hnoje uležet, příští rok bude, jako byste ho našel. Jinak já bych na svůj projekt potřebovala 6 - 8 kg hnoje. Nedělám si legraci, na netu je to přímo takhle uvedeno. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.