Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro zkušené (Chilli)

Od: tylerhall* odpovědí: 1 změna:
Zazimoval jsem loni v listopadu chili papriku Trinidad Moruga Scorpion. Teď ji chcu probudit ale venku i když svítí slunce tak je zima. Takže, může se probudit i doma bez slunce jen tím že na ni působí cca 20ºC? Jestli jo tak za jak dlouho by mělo jít poznat jestli je po ní nebo to přežila?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A jak jste ji zazimoval? Jestlipak jste ji občas během zimy zalil? Pokud ne, tak mohla vyschnout v kořenech a to je konec. Já také zazimovala jednu pálivou papričku. Úplně opadala a zbyly holé stonky. Ale já občas zalila a už to začíná obrážet. Ale co z ní bude, to nevím. Udělala jsem tento pokus poprvé.

doplněno 22.02.17 19:37:

A přenesla ji samozřejmě domů na verandu. Měla jsem ji přes celou zimu v letní kuchyni, kde mám normálně všechny rostliny které zazimování potřebují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]