Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jahody do truhliku

Od: 522xboy* odpovědí: 4 změna:
Jaky typ muzu pestovat v truhliku nebo kvetinaci, vase zkusenosti a kde v praze je muzu koupit dekuji!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já tea dost špatné, koupila jsem je v eleninové tržnici, kde pán ukazoval na fotu úrodu, dodržela jsem všechno, co radil a moje úroda byly tři mizerné jahody.

hodnocení

0x

Kamarádka si koupila, mám pocit že u Starkla jahodníky, na orázku obsypané krásnými plody, ale v truhlíku měla ubohost. Snad 2 jahůdky. :-D Jahody patří na záhon a do truhlíků něco, co dělá parádu plnou květů.

hodnocení

0x

Vyzkoušela jsem a debakl. Zasadila jsem je příští rok do záhonu, abych o ně úplně nepřišla a tam se vesele množí výhony (byly pnoucí), jen degenerovaly velikostí na měsíční odrůdu, tedy jsou jak lesní, ale množí se jak plevel. Možná, když má někdo jen truhlík s jahodama, že kolem něj může pořád skákat a hnojit spec. hnojivy, že bude úspěšnější.Já mám na zahradě práce i bez jahod v truhlíku.

hodnocení

0x

zkuste jahody vranany,mam dobre zkusenosti a maji slusny vyber.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]