Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde objednáváte rostliny

Od: tekooman* odpovědí: 8 změna:
u jake firmy nejradeji objednavate sve rostlinky?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x
Nejraději u žádné, bo mi vše zakoupené v zahradnictví chcípne. Nejodolnější jsou řízky od známých, nebo rostliny vypěstované u malo pěstitelů, například citrusy

hodnocení

0x
Já rostliny nakupuji v zahradnictvích (hlavně na jaře) a nikdy jsem s nimi problémy neměl. Co se týká zásilek, mám dobrou zkušenost s firmou Sieberz ( www.sieberz.cz), jejíž zboží mne zatím nezklamalo, jen ceny se mi místy zdají poněkud nepřiměřené...

taky toho moc neobjednavam... ale zkusil jsem www.starkl.com a vse roste jak ma. Myslim, ze hodne zalezi na podminkach, ktere dokazete rostlinam vytvorit. Jestlize vam prodejce rekne, ze roslina potrebuje kyselou pudu a nekdo to hodi do sveho zahonu, nelze se divit, ze z toho nic nebude. (nepredpokladam, ze ma vetsina lidi v zahonu kyselou pudu)

Sieberz vypada dobre, ale ty ceny maji obcas fakt dost prehnane, nektere akorat a nektere spise nizke. Co bych chtel ja, tak bylo drahy :)
ukulele*
Já jsem si naposledy objednal 2x citronovou trávu, 3x angínovník, 1x stevii a jablečnou mátu, od jednoho pražského zahradnictví, tráva přišla suchá a polámaná a už je k.o., stévie je už také k.o., angínovníky žloutnou, no snad na jaře obrazí? jediná máta vypadala solidně, akorát, že měla pidi lístky a byla strašně hustá, asi důsledek nahuštění sazenic. O Starklovi jsem hodně slyšel, většinu negativních referncí, z Kruhu jsem si kdysi také něco objednal a přišlo mi to hrozně malé - za tu cenu...opravdu je nejlepší buď něco vyměnit, nebo koupit od známých.
malvinka*
Ukulele, díky za info měla jsem zájem o koupi rostlinek stejné škály z nabídky zahradnictví jež zde uvádíš.
velikost rostlinek je na zvazeni... z katalogu a fotek samozrejme vsechno vypada vetsi. Tato zahradnictvi se jen ohani velikosti kvetniku, coz nerika nic o velikosti sazenice... ale mensi neznamena horsi ;)

cvrcek*
hodnocení

0x
ja pestuji nejradeji z dodanych semen.nejvice rostlin mam od kpr.sk.dalsi obednavam vesmes ze statu.semena mi klici asi z 90%
valna vetsina rostlin vydrzi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]