Dobry den . Muzu ted jeste zasit ravnik?jsem s jiznimoravy -hodonin nejak nebyl cas a ted je zase moc mokro -porad prsi !takze az zem trochu oschne cca 5dni muzu zasit?dekuji
Výsev bych určitě nechal na duben. Travní semeno k vyklíčení potřebuje nejen vlhko, ale i teplo. Travní semeno potřebuje k vyklíčení minimální teplotu 10 °C.
Už jsem sel taky takhle dlouho a trávník byl v pořádku, ale byl to jen kousíček. Takhle velkou plochu bych nechal na jaro. Sice je chladno a tráva by vzcházela značně déle, ale v tom nevidím hlavní potíž. Je mokro, zem špatně osychá a jestli se vám povede semeno zamazat do bláta, tak si přípravu trávníku na jaře zopakujete. To ani nemluvím o kvalitním nakypření a závěrečném ukoulení plochy.
určitě můžete, taky se chystám ještě sít tento týden budu teprve rozhrnovat hlínu na pozemku... objednával jsem ještě nějaké nářadí od topkraftu, mám 6000m, takže než zasejeme, pohrábneme a uvalíme, tak nám asi hrábne, protože jedeme ručně, uff
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.