Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sadit travnik v rijnu?

Od: tomtomb odpovědí: 6 změna:
Dobry den . Muzu ted jeste zasit ravnik?jsem s jiznimoravy -hodonin nejak nebyl cas a ted je zase moc mokro -porad prsi !takze az zem trochu oschne cca 5dni muzu zasit?dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Lepší by bylo září, ale ve vašich podmínkách by to snad šlo i nyní. Počasí je na to ideální. Zkuste to!

doplněno 11.10.16 18:51:

200m² za tolik kaček? Tak to bude určitě kvalita, která potěší každého zahradníka!

tomtomd
hodnocení

Jedna se cca o 200m2 sadba stala 1300kc snad to bude ok.

hodnocení

0x

Výsev bych určitě nechal na duben. Travní semeno k vyklíčení potřebuje nejen vlhko, ale i teplo. Travní semeno potřebuje k vyklíčení minimální teplotu 10 °C.

Už jsem sel taky takhle dlouho a trávník byl v pořádku, ale byl to jen kousíček. Takhle velkou plochu bych nechal na jaro. Sice je chladno a tráva by vzcházela značně déle, ale v tom nevidím hlavní potíž. Je mokro, zem špatně osychá a jestli se vám povede semeno zamazat do bláta, tak si přípravu trávníku na jaře zopakujete. To ani nemluvím o kvalitním nakypření a závěrečném ukoulení plochy.

doplněno 15.11.16 21:49:

Milenas, jaro to jistí.

vasek*
hodnocení

0x

určitě můžete, taky se chystám ještě sít :) tento týden budu teprve rozhrnovat hlínu na pozemku... objednával jsem ještě nějaké nářadí od topkraftu, mám 6000m, takže než zasejeme, pohrábneme a uvalíme, tak nám asi hrábne, protože jedeme ručně, uff :-D

milenas
hodnocení

0x

teď když už začalo mrznout asi ne co? asi jsem to prošvihla letos :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]