Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fikus opadaly všechny listy

Od: poradte* odpovědí: 4 změna:
Dobry den mám v pokoji Fíkus a opadaly mu všechny listy jakmile jsem jej přestěhovala na jiné misto.
Můžete mi poradit co sním aby se zase dal dopořádku?
děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaja28*
hodnocení

2x
Fikus je jedna z rostlin, která reaguje na přemístění právě opadáváním listů. V tom vznikl zřejmě váš problém. Nyní v zimě jej minimálně zalévejte a už jej nepřemisťujte. Pokud máte zájem, tak si do vyhledávače zadejte jen fikus a zobrazí to veškeré dotazy, které zde byly ohledně fikusu zadány a také odpovězeny. Určitě se tam dozvíte spoustu užitečných rad pro pěstování fikusu.
poradte*
hodnocení

Děkuji. Snad se nám zbráborá chudáček zustaly tam jen holé klacky.

hodnocení

1x
Jak uvedeno výše a navíc se tak stává, je-li rostlina v příliš suchém prostředí (nízká vzdušná vlhkost).
poradte*
hodnocení

suché prostředí zde máme ,ale snažím se listy kropit rozprašovačem ikdyž ted už tam žádné nejsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]