Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Banánovnik musa nana

Od: kaculka
Ahojky, před nedávnem sem si pořídila na bazoši banánovnik musa nana. Roste krásně má nový list. Je na jižním okně na přímém slunku. Tak se ptám zda tam muže zustat? A jestli ho mam nějak přesadit. Zda má dost velký květnináč? Sama pěstuju citrusi ale z banánovníkem zkušenosti nenám . Tak budu ráda za vaše rady a tipy aby se mu dařilo co nejlépe
Banánovnik musa nana
Banánovnik musa nana #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Světlo ano, přímé jižní slunce však ne. přikládám stručné rady k pěstování. Přesazovat na jaře

Banánovnik musa nana #3

haninka*
hodnocení

0x

Chce min. jednou denně rosit. A jako hnojivo je nejlepší Kristalon plod a květ. To jsem kdysi někde vyčetla a pak mě banánovníky málem vystěhovali z bytu.

cesmina*
hodnocení

0x

Máme také jeden banánovník .Byl malinkatý a teť už je po třech letech pěkně baculatý.Jako zeminu jsem použila substrát pro palmy .Přesazuji vždy když mu je květináč malinký.V současnosti je v 50 cm a do většího už ho dávat nebudu.Ven ho raději nedávejte měl by polámané listy a mohlo by ho popálit slunce.Náš je také na jih ,ale kousek od okna .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]