Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás, o kolik si sesedne mulčovací kůra za rok? Loni jsme dávali na fólii cca 10cm (podotýkám tedy, že kůru jsme klupovali v Bauhasu 80l/79,-).
Moc díky za odpověď!
Kůra se určitě trošku sesedne, ale jsou zde ještě další faktory, postupně trochu zetlí, pak jsou tu kočky, tedy všude třeba ne, ale k nám nějaké lezou a strešně kůra hrabou, úplně je vidět někde folie a kůra lítá do cestičky. Tak jsme jako okraj dali nízké palisády a mám klid. Jen po nich zabrabu ty jamky.I přes to každý rok na jaře dosypu jeden pytel mulčovací kůry.
koupím ji na podzim v akci a na jaře dosypu, možná nyní už tak nebude mizet, když máme ty okraje záhonu.
Kůra se musí každoročně přisypávat,,,schne ,ptáci ji rozhrabávají,,Já mám také kůru ,,ale právě vnuk mi přiveze kameny kačírky a posypu to tím.Ne tím malým,aby nezapadly a mám klid.
Pokud máš udělaný obrubník kolem té kůry .tak při sekání to zavazí.,a neudělá se to pořádně.A je to moc drahé ty obrubníky i ty z umělé hmoty ty zelené..i sekačka někdy to poškodí.
zavináči, naštěstí tam nesekám, je tam vedle palisády cestičak a vedle zase závon. Takže na tu cestičku už kůra nelétá, at si kočky hrabou jak chtějí a že hrabou i ptáci, to mne nenapadlo, ale asi jo, všechno svádím na kočky.Kačírek máme na jiném záhoně, pod ním také folii, ale bohužel stejně plevel proráží.
zavináci měli v akci v OBI nízké palisády cca 20 vysoké metr dlouhé levné asi 40,-Kč , navíc je to moc hezké.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.