Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, bude muset nastoupit chemie - tedy, vhodný preparát na hubení rostlin, který si zakoupíte v drogerii, použijete dle návodu, počkáte a až po odumření rostliny ji mechanicky odstraníte. Zdravím!
P.S. Další možnost je to oplechování lépe utěsnit, resp. předělat, aby tam semínka neměla šanci.
Malé vám zničí nějaký totální herbicid. Pokud jsou větší, tak už něco na dřeviny. Nejlepší zkušenost mám s Garlonem. Někde mi řekli, že už se nevyrábí, ale viděla jsem ho na internetu. Ve větším městě bude i v obchodě. Pokud je náletových dřevin málo, dá se Garlonem rostlina poctivě natřít štětcem.I třeba řezná plocha. Pak se pár týdnů čeká. Herbicid musí v rostlině kolovat a projít až do kořenů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.