Nejste přihlášen/a.
Děkuji,ale nevím proč jsou ty fotky tak veliké na jiných stránkách je mám OK.A taky ten text je špatně napsaný.A klidně se stavte.
mahan. To je jen dobře, že jsou fotky velký. Máš to tam krásný, tak se aspoň můžeme kochat také
Pozor, třemdava je jedovatá!
Květy voní citrónově až omamnou vůní. Zvláště za horkého dne se silice z její lodyhy a listů intenzivně vypařují a je možno je zapálit i sirkou. Proto se jí lidově říká ohnivý keř. U citlivější osoby může vlivem produkované silice vzniknout při doteku s rostlinou na kůži alergická fotosenzitivita, kůže se stane citlivou na ultrafialové záření a vytvoří se na ní špatně se hojící puchýře s následnými jizvami.
Minulý týden jsem všechny zlikvidovala
Zrovna letos se chystám též doplnit trvalkový záhon, mám podobné složení jako vy, pivoňky kvetou zjara, floxy nyní...ještě mám v plánu vlčí bob /lupina/ a denivky, možná lilie.Ale mívala jsem takové vysoké zvonky, bílé a modré, vysoké asi jako floxy a ty kvetly celé léto rok co rok, vřele doporučuji, jsou krásné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.