Nejste přihlášen/a.
Mám takový problém k řešení týkající se ostružiny.Protože je hodně obsypána plody a ty jsou těžké, dochází ještě před dozráním k vylomení větviček od hlavního výhonu a jejich uschnutí.Myslím si,že by stačilo je podepřít a tím zmírnit tlak na výhon - něco jako vodorovný žebřík. Nejjednoduším řešením by bylo na kovové sloupky nasadit objímku s bočními železy, na koncích natáhnou drát a tak vytvořit podpěru. Navíc by se to dalo po sklizni demontovat a instalovat až za rok. Na vebu jsem našel toto,ale umístění drátu od sloupku by bylo příliž krátké a také s vyšší cenou. Snad se admin nebude zlobit,ale bez toho označení jsem obrázek nenašel
Nejjednoduší by bylo asi vytvarovat pásovinu podle sloupku,ale za kým zajít? Nebo vás napadá jiné řešení?
.Děkuji za nápady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.