Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Marihuana krev moč

Od: nicoollka* odpovědí: 6 změna:

Ahoj lidi, hele mám dotaz jak dlouho je marihuana v krvi a v moči? A poznají to když vám odebírají u doktorky tu krev a chtěj moč? A ještě poznají když nedáte svojí moč? Dík ;)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Aby nedošlo k omylu, u lékaře se krev a moč standartně bere k jiným účelům. Rozhodně si paní doktorka nestřihne jen tak test na THC, pokud k tomu nemá důvod, samozřejmě. To jen na okraj, pro klidné spaní ;)

nicoollka*
hodnocení

Díky moc .. rozhedně se mi bude lépe spát. :))

crate*
hodnocení

2x

Pri beznych kontrolnich odberech se nezkouma pritomnost THC v krvi ani v moci, to se dela jen pokud je k tomu duvod napriklad dopravni nehoda nebo sportovni dopoing atd.

A ano zamena moci jde take zjistit.

THC se dá v těle detekovat poměrně dlouho, nicméně doba detekce se různí podle toho, z jakého vzorku (míněno tělní tekutiny - krve, moči) se test provádí. THC /resp. jeho metabolity/ se dá detekovat cca týden až čtrnáct dní ze vzorku krve, cca 1 až 30 dní ze vzorku moči. Ty horni hranice plati pro pravidelne silnejsi konzumenty ne pro nahodile ci prilezitostni konzumenty.

Crate

iz*
hodnocení

0x

Přemýšlím, k čemu chceš navštívit lékaře, když se zajímáš jenom o možnost zjištění THC a jsi ochotna místo své nechat testovat cizí moč...

Lékaři testy nedělají pro legraci, ale proto, aby určili, jestli jsi v pořádku, případně příslušný způsob/druh léčby. Budeš-li podvádět, nijak si nepomůžeš...

kimbert*
hodnocení

0x

V březnu jsem nastupoval do nové práce a při vstupní prohlídce jsem musel dát moč na test na drogy,je to u fimy standart,jinak jsem zrovna minulý týden byl "lízat" na drogy přímo na pracovišti,takže bych řekl, že v dnešní době jsou testy běžná věc se kterou se musí počítat kdykoli.

danys*
hodnocení

0x

Pokud nedělají vyloženě testy na drogy, tak to nepoznají. Ale neboj, ještě chvíli si budeš dopřávat mařenu a pak jistě i ještě lepší šmakolády a všichni na tobě už z dálky poznají, že jsi fetka*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]