Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Andělské trumpety

Od: miji odpovědí: 4 změna:

Máme první rok Andělskou trumpetu růžovou ve velkém květinači, krásně narostla začala kvést asi před týdnem květu má dost a velkých.Mám dotaz jak dlouho kvete,protože už ted některé květy vypadají jak by měly končit je to běžné nebo ji něco chybí...jsem si myslela že pokvete déle.Děkují za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tato rostlina patř mezi velké množství durmanů. Její sezona již končí, proto už moc dál nepokvete. Mrkněte se na článek, v kterém je možné se o durmanech ledacos dozvědět: abecedazahrady.dama.cz/...

Andělské trumpety
miji
hodnocení

Děkují moc za radu a odkaz,ale potřebovala jsem vědět zda je normálni u te květiny že kvete jen 4-5dni a pak květ opadne. Má nasazeno více poupat a pokvete dál to vím, ale potřebuji vědět jak dlouho ty jednotlivé květy vydrži než uvadnou.Díky

doplněno 01.09.16 15:39:

Děkují za doplnění mého dotazu...no teda taková krása a jen týden kvete,aspon vím že to tak u te kytky je pořád jsem ji zkoumála co ji asi chybí.

hodnocení

2x

Mívali jsme andělské trumpety, mysím, že každý květ vydržel tak týden, mezi tím nadazovaly další a tak pořád, až do mrazíků, kdy ho musíte schovat. Pořád jsem ho přihnojovala a hodně zalévala.

Květ vydrží dva, tři dny, pak uvadá. U velkých rostlin to nevadí, stále máte nová poupata. Pokvete do zámrazu nebo než dojdou květy. Nezapomeňte na zimu uklidit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]