Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekačka do vyšší husté trávy

Od: rybana odpovědí: 7 změna:

Jaká se vám osvědčila sekačka na vyšší a hustou trávu? Ne bubnovou. Teoretici nepište, že motorová s pojezdem, to je jasné,

čekám konkrétní značku od praktiků. Cena není rozhodující, spíše váha. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
KOSA JE NEJLEPŠÍM NÁSTROJEM NA SEKÁNÍ TRÁVY
kosimesnadno.cz/...
separatista.net/...
.

hodnocení

0x

Tak hodně záleží co s tou posekanou trávou pak chcete dělat a kolik jí je...

Jestli to má být na seno, tak bubnová sekačka je nejlepší varianta.

Jinak bych vzal mulčovač, který se nezalekne ani různého bordelu.

uska*
hodnocení

0x

1. Elektrická či benzínová bubnová sekačka. Ale jednobubnová, dvoububnovka se ve vysoké trávě zahlcuje, mezi bubny ce ucpává.

2. Křivinořez.

doplněno 16.08.16 20:05:

Mě od vás chybí základní údaj - veliost pozemku. Je rozdíl, zda budete sekat 200 m2 nebo 2 hektary.

doplněno 16.08.16 20:13:

abprofi.cz/...

rybana
hodnocení

Vždyt´ píšu, že bubnovou nechci.

rostlin*

Bubnovou nechcete,hmm.A co myslíte,že existuje nějaký zázrak,nebo co? Výkonější než bubnová je pak už jen disková. Třeba tato.

Bubnovou nechci.. Proč? Kvůli vyšší ceně? Ale každé jiné řešení jestli má fungovat bude minimálně stejně drahé nebo uživatelsky daleko méně příjemné.Dobrý kroviňák nebo kosa prostě velkou trávu umí taky ale dá to daleko víc práce. Já koupil na Aukru bubnovku se zadřeným motorem za 2000.- Dal jsem na ní jiný motor a už bych nic jiného nechtěl. Křoviňák jsem letos nastartoval sotva třikrát ale bubnovka běží denně. Dal jsem na ní těžké nože od Dakra a s těmi vezme v pohodě i víc jak dvoucentimetrový křoví.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Pořídili jsme letos DAKR a funguje skvěle. Stál asi 19800 Kč. Pojezd sekáče vytáhne lehce do kopce a z kopce brzdí. Je dobře vyvážený a tak práce s ním je docela příjemná. Plaz pořád jede po zemi a kopíruje tak dost terén. Má to motor B+S 190ccm. Lítaj pod ním dvě protilehlé kudly. Ty větší jako má RŽS 165. Co dál co víc?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]