Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Marihuana a květ

Od: ganjafrend* odpovědí: 3 změna:

Hele prosim vás lidi potřeboval bych se zeptat.. Zasadil jsem kytku marihuany a roste krásně jen kontrolní otázka a rostou na ni takovehle listy(viz obrazek) a z vyčtení se domnívám že za určitý čas by měl na vršku rostliny vyrůst květ je to tak nebo se dají kouřit i samotné listy? Jsem amatér v tomhle, ale děkuji za každou radu.

Marihuana a květ

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

1x
Jsi tady správně. Tato poradna slouží všem úspěšně. Ale přeci jen ba toto tema doporučuji stránky grower.cz . Tam jsou jak všechny rady, postupy, tak diskuze na různé téma. Jinak listy se nekouří, kouří se a hlavně využívají se květy tohoto plevele.

balzerka
hodnocení

0x

Toho je plnej internet Pěstování a sklizeň konopí . Sklízí se, když má nahoře vyvinutej klas. Ten vršek, to je ta nejdůležitější část. Na léčebné účely o dva týdny později. Nekouřím, tak nevím, jak se liší obsah látek v listech a vršku. To musí poradit jinej.

hodnocení

0x

Já si myslím, že sis nevybral dobrou poradnu. Vůbec sis nezjistil, o co tady kráčí, v jakém duchu poradte.cz je. *hej*Zabloudil jsi!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]