Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Olověnec - pěstování

Od: rokala odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
olověnec se mi líbí a tak jsem si ho pořídila jako nízkou rostlinku. Bohužel po zasazení rok stagnoval, spíše chřadl a další rok zašel úplně. Pamatuju si, že začaly žloutnout listy. Ne moc, jen zlehka.

Netušíte proč? Daří se olověnci se vaší zahradě - v jakých podmínkách ho máte?

děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

Hodně slunce i vody, před mrazy včas domů.

emilka12*

Já ho pěstuji na balkoně.Snese i ten žár co máme na jihozápadu.Nemít velky květináč a zalévam až je lehký květináč

Olověnec - pěstování
balzerka

Nerozumím poslední větě nad obrázkem.

Balzerko, myslí tím, že rostlina nemá mít velký květináč. :)

emilka12*

Jojo aby nebyl velký květináč .Když je malá rostlinka tak malý květináč.Až se pořádně prokoření tak dát o malinko větší .Pokud by jsi rostlinku hned dala do velkyho květináče tak bude dávat rostlinka velké usilí na prokořenění a neporoste a taky muže uhynout.:) V tom květináči mám dvě rostliny :)

evik48

Olvěnec jsem po zakoupeni,přendala do většiho květinače,a roste mě krasně,na slunem stanovišti,nezaleži na velikosti:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]