Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvetou již datury -durmany

Od: zavinac® odpovědí: 4 změna:

kvetou vám už Andělské trumpety?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cesmina*
hodnocení

0x

Nám ještě nekvete,ale už tvoří poupátka.Jsem zvědavá jakou bude mít barvu.Dostala jsem totiž větvičku od jednoho manželova kolegy.Samozřejmě že se ho nezeptal jakou má barvu.Jinak jsme před týdnem jeli na výlet a jeden takový ne moc košatý jsem kvést viděla.Akorát ten náš něco ožírá a nemůžu objevit co.Má takové děravé listy.

hodnocení

Durmany mívají svilušky,,koukněte lupou,,také to moje měly.Dělají si pavučinky..

hodnocení

0x

U sousedů již několik dnů bohatě kvetou.

hodnocení

0x

Letos nějak otálejí. Kvetou, ale spoře. Asi jim vadí ty střídavé teploty. Tady je jeden den 30 stupňů a druhý den 18. Zrovna te´d. Předevčírem bylo vedro a teď tady sedím ve svetru a venku studený vítr. Stojí to za prd. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]