Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny..=)) Jen bych se chtěla zeptat zda-li má někdo zkušenost s objednáváním rostlin přes internet..=) A to konkrétně ze stránky www.citrus-shop.cz ..=) Chci si objednat citron nebo mandarinku, ale mám strach..=/ Nevím jestli příjde v pořádku a nebo jestli mi nepošlou za ty peníze něco jinýho..=/ Jestli to není podvod..=/ Ať hledám na stránkách jak hledám, nikde nejsou žádný komentáře pod produkty a podobně..=/ Tak právě nevím no..=( Prosím ať je tu ňáká dobrá duše co poradí..=) Předem děkuji za odpovědi..=))
Před časem jsem objednávala od firmy Plantica. Rostliny byly dokonale zabalené a připravené k přepravě (PPL nebo podobný přepravce). V krabici se květináč nemohl převrhnout, na krabici bylo šipkou výrazně vyznačeno, jak má stát. Všechno přišlo svěží, nepolámané. Předpokládám proto, že i ostatní zasilatelé odesílají rostliny se stejnou péčí.
www.plantica.cz
Protože mám s firmou Plantica opravdu dobré zkušenosti, hledala jsem, jestli mají v nabídce i citrusy. Mají. A u kumquatu je poznámka, že je nejvhodnější k pěstování v bytě. Další nabízené citrusy zkuste hledat: přenosné rostliny, abecedně, písmeno C.
Lolo, já jsem recenze našla a zrovna o tomhle obchodě tam lidé chválu nepějí. Stačí, když si vyťukáte do Googlu "citrus chop recenze" a uvidíte, že toho je tam napsáno od lidí hodně. Někteří jsou spokojeni, ale hodně jich tam obchod nedoporučuje. Jinak jsem koukala i na jejich stránky a mají tam dost velký výběr a ceny jsou normální. Něco je dražší, něco ne. Úplně Vám rozumím s těmi obavami. Já jsem zase letos objednávala lilie u "Lukon bulbs", také jsem je neznala a obávala se, že pošlou nějaké chcípáčky hlízy, které nebudou ještě ke všemu odpovídat druhu, který jsem si vybrala. Nakonec jsem to riskla a všechno přišlo v naprostém pořádku, hlízy byly pěkné, všechno pořádně označené a opravdu to letos vykvetlo tak jak mělo. Já si ke každé hlíze zapíchla vlaječku s popisem, abych to pak mohla kontrolovat. Objednávala jsem kolem dvaceti lilií a každou jinou a podle vzhledu hlízy to nelze poznat. Tyhle obchody jsou prostě sázka do loterie. Ale když to má člověk daleko a chce to, tak mu nic jiného nezbývá. Jinak pokud máte jinou možnost než je Č.P. tak ji rozhodně zvolte. S poštou jsem byla také velmi nespokojena. Jenom problémy. Ale některé obchody jinou možnost nedávají. Už se mi to stalo. Tak raději hledám obchod, kde si dopravu mohu vybrat. Tak ať se Vám zadaří a jste spokojená. Ale opravdu doporučuji pročíst recenze, já to jen v rychlosti přehlédla. Kdybych si ale od nich objednávala, věnovala bych čtení dost času.
Já myslela recenze přímo na jejich stránkách..=) Jako komentáře ke konkrétní rostlině apod..=) A velice děkuji za rozsáhlou odpověď..=) Já právě s čp nemám moc dobré zkušenosti..=/ A hlavně tady u nás..=/ A na stránkách nenabízejí jinou možnost..=/ Na recenze jinde určo kouknu..=)
No já jsem třeba četla, že přišel jenom nějaký pahýlek, nebo že ze tří rostlin jedna uhynula, že když nemají Vámi požadované zboží, tak klidně pošlou jiné, podobné zboží, i když do objednávky napíšete, že jinou rostlinu nechcete. Že je s nima hodně složité reklamování jejich zásilky, že někdy na reklamaci ani nereagují a tak podobně. Lidé tam doporučují si předem telefonicky zjistit, jestli mají skladem to zboží, o které máte zájem, že prý to na jejich stránkách nelze najít. Tam je prý vše skladem a nakonec přijde něco jiného. takže tolik jsem si v rychlosti přečetla. Ale koukejte také na rok, kdy byly recenze napsané, od té doby se to mohlo zlepšit k lepšímu. Ten obchod existuje, kdyby byl tak špatný, tak by asi už neexistoval, protože by lidé nic neobjednávali. Já recenze čtu, ale přistupuji k nim s rezervou. Neberu to všechno za slovo "boží", protože někteří lidé nebudou spokojeni nikdy.
No právě..=/ Strašně moc chci mandarinku a citron.. Později možná více rostlinek, ale tady u nás v zahradnictví ani květinářství prostě nic neseženu..=/ Nikde to nevedou.. A to jsem projela snad všechny zahradnictví v okolí 20 km..=/ A právě nevím jestli to má cenu objednat a nebo někoho zaúkolovat aby mi dovezl až někde uvidí.. Ale to by bylo asi na dlouho..=/
Dobrý den,
z objednávkou rostlin z internetu mám dobré zkušenosti, ale z jiných adres, než uvádíte. Rostliny přicházejí dobře zabalené, v dobrém stavu, vždycky máte možnost rostlinu reklamovat, pokud by tomu tak nebylo. Nejlepší zkušenosti mám s firmou Basík, z Chýnovat. Objednávám tam už víc jak 15 let a jsem moc spokojena s nabídkou, cenami i přístupem. Ale citrusové rostliny tam, myslím, nemají.
Normálně objednávám u p.Basíka a zatím výborný..A dobrou zkušenost mám se zahradnictvím Kruh www.zahradnictvikruh.cz.Mají i citrusy.Citroník jsem koupila v Opočně u p.Černého.( pokud jste z okolí).S tím e-shopem co píšete zkušenost nemám ,ale zkuste na internetu zadat recenze na citrus -shop .Třeba se něco objeví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.