Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Žlutomasý tuřín

Od: dajka® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, v zimě měli v Kauflandu tuřín, tak jsem si ho koupila, moc mi to chutnalo, taková zvláštní chuť, tak jsem si řekla, že si ho letos vypěstuji. Jediná semena, která jsem sehnala byl jakýsi Brora. Takže tuřín mám, ovšem je to úplně něco jiného! Chutná to spíš jako ředkev a pálí to a naprosto se to liší od toho, co jsem jedla předtím. Na netu jsem našla, že žlutomasé odrůdy jsou chutnější, ale tohle mi fakt přišlo jako ředkev a ne jako řepa.

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x
avatar ildika

V zimě byl tuřín jistě rychlený, "vyhnaný". Proto určitě obsahoval méně přirozených - palčivých látek než ten, který si běžným způsobem vypěstujete doma. Taky to mohla být nějaká zahraniční odrůda.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]