Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je

Od: valnaalena odpovědí: 11 změna:

Co je prosím za zahradní květinu na fotografii. Děkuji

doplněno 24.07.16 17:59:

Omlouvám se za nedokonalost v rubrice jsem poprvé a s tabletem také teprve začínám. Jednalo se o zahr.květinu vlevo vzadu s velkými fialovými květy na konci bílé lístky. Mezi hortenziemi jsem ji v galerii květin nenašla. Moc děkuji za všechny odpovědi

Co to je

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cesmina*
hodnocení

2x

Jestli myslíte ten bělavý keřík v rohu nahoře tak to je hortenzie ( pilovitá),to oranžové popínavé je trubač.

valnaalena
hodnocení

Moc děkuji máte pravdu je to hortenzie pilovitá /korejská/

hahanaj*
hodnocení

1x

fotka je moc z dálky ,ale mohla by to být hortenzie Sargentova

jofa*

Je to jak píše hahanaj. Tady jsem Vám to trochu vylepšil.

Co to je #2
pohanka*

Nemohla by to být Hortenzie drsná?

valnaalena
hodnocení

Moc vám děkuji za pomoc. Už to vím. Je to hortenzie pilovitá / korejská / Velmi pěkná květina do zahrady. Teď už jen ji někde sehnat - už tři roky se na ni chodím dívat ale nikdo ji neznal.

pohanka*

Mají ji za 70 korun na E-shopu. Třeba www.zahradnictvi-/...

valnaalena
hodnocení

Moc děkuji

valnaalena
hodnocení

Úžasná poradna všem moc děkuji za radu . Hortenzii už mám i objednanou. V brzké době poradnu opět využiji, právě jsem sklidila česnek a nebyl tak pěkný jak loni. Asi to chce půdu něčím vylepšit.

radkapod*
hodnocení

0x

A konkrétně myslíte kterou?

Já tam vidím trubač, bergenii, přísavník tříprstý a červený muškát. A možná starý břečtan.

pohanka*
hodnocení

0x

Ta rostlina v pravém dolním rohu je dosti nejasná, chtělo by to z jiného úhlu, vidět listy a květy z blízka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]