Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co napadlo moje surfinie?

Od: petalinda odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

prosím o radu.

Jsou napadené více skůdci.

Jsou na nich malí bílí, malí zelení a na jiném truhlíku jsem našla černé kuličky.

Zřejmě vajíčka.

Nejvíce je tam těch bílích.

Jak na škůdce, co mi pomůže?

Je účinný přírodní postřik?

Díky za odpovědi.

doplněno 22.07.16 18:41:

Dobrý den,

prosím o radu.

Jsou napadeni více skůdci.

Jsou na nich malí bílí, malí zelení a na jiném truhlíku jsem našla černé kuličky.

Zřejmě vajíčka.

Nejvíce je tam těch bílích.

Jak na škůdce, co mi pomůže?

Je účinný přírodní postřik?

Díky za odpovědi.

Co napadlo moje surfinie? #2
Co napadlo moje surfinie? #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den,

vidím mšice,ale ty černé kuličky jsou semínka z odkvetlé surfinky.

Na mšice mám postřik, třeba calypso.

hodnocení

0x

na vašich surfiniích vidím molice, bílé malinkaté potvůrky.

arielka*

Mě také "navštívily"na zahradě a ve skleníku tyto malé potvory.Dát jim tam takové ty žluté lepící destičky se mi zdálo celkem drahé.Osvědčily se mi obyčejné mucholapky napnuté vodorovně na dvou kolících.Jak rostlina rostla,konkrétně okurky ,rajčata,ale i jahody zvedala jsem mucholapky výš.S rostlinami jsem průběžně vždy zatřepala a potvor bylo méně a méně až zcela zmizly. Nechtěla jsem používat žádnou chemii.Za zkoušku u Vás to určitě stojí.hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]