Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy koupit fikus

Od: pavlak* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mohl by mi někdo prosím poradit, kdy koupit fikus benjamin? Moc díky :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Kdykoli, kdy je otevřeno v prodejně s fíkusy benjamina.
Nebo na co se vlastně ptáš?
pavlak*
hodnocení

No já právě nevěděla, jestli se může v zimě, aby nepřemrzl nebo něco takového, díky za reakci a starat se o něj budeme doufám dobře .. ještě jednou díky ;)

binka*
hodnocení

0x
Souhlasím s Al Bundou,je to možné kdykoliv. Je to pokojová rostlina, tady není nákup vázán na roční období jako např. u letniček na záhon ,cibulovin na podzim apod. Hlavní je, jak se o něj budeš starat!

ukulele*
hodnocení

0x
Nejhezčí se dováží před vánocemi, snad nejhezčí je F. Wendii. Benjamín je velice choulostivý na prochladnutí, takže buď si ho nechat pořádně zabalit, nebo rychle do auta. A po donesení domů ho dát co nejblíže světlu - oknu, já bych si osobně koupil benjamína až na jaře, v období, kdy je maximum světla, aby měl co nejvíce času se aklimatizovat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]