Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co nám to roste na zahradě na stromě?

Od: juri odpovědí: 8 změna:

Co nám to roste na zahradě na stromě za plod? vypadá to něco exotického nemyslíte? Díky

Co nám to roste na zahradě na stromě?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Já bych řekla,že je to Gdoule.
Výborné ovoce,už se mně sbíhají sliny :)
doplněno 17.07.16 10:07: Pardon,píše se Kdoule.

hahanaj*
hodnocení

0x

vypadá to jako kiwi

host*
hodnocení

0x

že by nějaké mišpule?

hodnocení

0x

Určitě kdoule. :)

hodnocení

0x

Nejprve byste měl vědět, jaké stromy na zahradě máte. Co jste koupil, případně sám zasadil. A podle toho na nich bude ovoce.

Myslím si, že je to kiwi. Už se u náš šíří několik druhů, někdy je potřeba koupit samčí a samičí, jiné jsou samosprašné.

Mamka je má, ale spíš takový keř, který se jí vine po plotě. Plody jsou menší, asi jako švestky. Když je přejde mrazík, teprve se sklízejí. Jsou uvnitř pěkně zelené, víc, než ty kupované a úžasně sladké. Slupka je hladká, nechlupatá, tenká. Já ji dáívám pryč, někdo to jí s ní. Bude to asi něco podobného.

Kolik plodů máte? Tenhle je jediný? Jak je stromek starý? Jaga.

balzerka
hodnocení

0x

Jestli to zjara sytě červenooranžově kvetlo a má to rovné trny , tak by to měl být kdoulovec.

doplněno 19.07.16 20:54:

Kivi neboli aktinidie to není, ty mají zelený chlupatý plod, i listy jiné.

hodnocení

0x

Není to ani kiwi,ani mišpule, ani kdoulovec. vamp určila správně.Na fotu je (zatím) nezralá malvice kdouloně. Touto dobou je plstnatá, vzhedem podobně jako např.broskev

hodnocení

0x

My jsme měli kdysi kdoule doma, ale mělo to úplně jiné listy, to spíš vypadá jako zmutované kivi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]