Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje toto ovoce?

Od: lenka451® odpovědí: 7 změna:

Nevíte, jak se to jmenuje? Vypadá to jako malina...

Jak se jmenuje toto ovoce?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rexistens*
hodnocení

3x

je to nejspíše černá malina. Časově by to také odpovídalo, dozravaji už na začátku prázdnin.

jirivyslouzil.cz/...

hodnocení

Tak to bude určitě ono, podle popisu to sedí. Mockrát děkuji.

jabraka*

Pokud rostlina nemá ostny,pak je to ta malina.Pokud je pichlavá,je to ostružina.Má ostruhy.

JB

annaa*

Já mám beztrnné ostružiny, mají obrovské plody a žádné ostruhy, ale ještě nejsou zralé. :)

No vida. A já doteď myslel, že trny má i maliník. Sice méně, a zdaleka ne tak ostré, jako ostružina, ale trny má. No asi se pletu.

hodnocení

0x

No nejspíš to bude ostružina, případně by to mohla být taky moruše. Ale na oboje je zatím brzo, takže pokud je to čerstvé, tak nevím *nevi*.

isteron
hodnocení

0x

Na Slovensku to voláme černica, je to krík. Na juhu Slovenska dozrievajú v auguste, máme ich v záhrade, 3 kríky.. Moruša to nie je, to sú stromy, biele alebo červené. Na fotke je už zrelá farba, ale zvykne byť aj takáto ešte kyslá. Dozrievajú postupne. Zrelé sú sladke, voňavé, ale veľmi rýchlo uschýňajú.

doplněno 08.07.16 11:45:

Niekedy dozrejú už koncom júla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]