Nejste přihlášen/a.
Minuly rok jsem to nestihl a letos tedy mam ve velkem foliaku poprve taky 4 "melounovniky", vsude se pise, ze meloun si poradi sam, nijak se nema zastipavat, ale prijde mi ze se ty melouny trochu zblaznily, respektive pekne se rozlezly nakvetly a maji same male melounky... a teda prijde mi, ze prece jich tolik nemuze ta rostlina ukrmit a jestli ano, tak pomalu abych si shanel mobilni stanek... ma nekdo praxi?
Zkoušela jsem pěstovat meloun jen tak volně na záhoně, nevyštipovala jsem je a urodilo se jich průměrně 5-7 na jedné rostlině. Největší měl 7 kg, ostatní byly menší, ale dozrály všechny. Další rok jsem zasadila roubovaný meloun na kompost, přes který jsme dali černou netkanou textilii a taky jsem ho nevyštipovala. Rozrostl se neuvěřitelně, prorostl plotem do pole, sousedům se pnul po jabloni a měl snad milion malých melounků. Ty však dorostly max. do velikosti ořechu a všechny do jednoho zežloutly a odpadly. Kdo ví, na čem byl naroubovaný a kde se stala chyba. Takže letos opět jen tak na volno a nebudu vyštipovat a jsem zvědavá, jak se to povede. Držím vám palce a až vám to uzraje, pochlubte se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.