Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řepa a hrášek - škůdce

Od: petaja® odpovědí: 3 změna:

Dnes jsem zjistila, ze mi neco behem par dni zlikvidovalo rostlinky hrasku a baby repy...Ozralo to listy. Da se jeste neco zachranit? Zadneho broucka jsem nikde na rostlince nenasla...

Řepa a hrášek - škůdce
Řepa a hrášek - škůdce #2
Řepa a hrášek - škůdce #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Řekl bych slimáci nebo ptáci. Srdíčka jsou dobrá, poroste dál.

veronica
hodnocení

0x

Ptáčci (vrabci) doplňují vitamíny.:)

hodnocení

Ano, je to mozne, ze jsou to vrabcaci, letos jich mame v podkrovi opravdu hodne...Prikrmuji se nejen u slepic, ale pustili se mi tedy asi i do zahradky.
Jeden radek hrasku je hned vedle ostatnich, ale schovany u thuji a toho se ani nedotkli. Mam stesti, ale slimaky asi nemam, nenasla jsem dosud zadneho a ani cesticky...
Mohu ty rostlinky tak nechat, vzpamatuji se? Anebo je mam treba prikryt tou lehkou bilou textilii?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]