Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hnojivo pro papriky

Od: jasan® odpovědí: 2 změna:

Slyšel jsem, že se papriky mají přihnojovat vápníkem, ale mohl by mi někdo poradit co přesně mám koupit? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

K hnojení paprik a v podstatě celé zahrady používám klasický Cererit, při akutním nedostatku vápníku se dá použít listové hnojivo, např. Wuxal kalcium. agromanualshop.cz/...

doplněno 07.06.16 21:57:

Suzymon, kilovka cereritu přijde na 30 kč a nemusím tahat konve. Myslíte, že ty speciály jsou v něčem lepší.

doplněno 08.06.16 19:58:

Naházím, zaleju hadicí.

hodnocení

0x

Tak já jsem letos objevila pro mne nové hnojivo. Je značka Substral, jmenuje se to Pomidoro, je toho 1 litr a stojí to 105 Kč. Na 250 litrů zálivky. Prý je to velmi dobré na rajské, papriky a lilky. Jelikož pěstuji všechny tři, tak to letos vyzkouším.

doplněno 08.06.16 19:50:

Pckop, to si jistá nejsem. Ale to víte, jsem jenom ženská *hi* a ta jak vidí něco nového, hned na to skočí. A Vy teda hnojíte i během vegetace jenom ceretitem? A jak to děláte? Posypete zem a zapravíte motyčkou, nebo jenom poházíte? a kolikrát za sezonu? Já jsem si zase myslela, že stejně zalévám a ty konve tahám, tak jestli je v nich hnojivo, to už je fuk. Dráž to teda vyjde určitě.

doplněno 09.06.16 19:22:

Dobře, zkusím to. Cererit samozřejmě mám. Ale píší tam, že se má zapravit do země a to je to, co mne nijak moc nebaví a tak to dělám jenom při jarním hnojením ještě před výsadbou, protože zem stejně musím kypřit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma cererit

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]