Nejste přihlášen/a.
Chtela bych vás poprosit o radu, jak se v teto situaci zachovat.Asi před rokem jsem dostala od sve dlouholeté přítelkyně hiacint.Tehdy mi krásně vykvetl a pozdeji uvadl, listy opadly.nějak jsem se nezajímala bohužel co dál
Předem dekuju za odpoved

1x
A vážně jsou to hyacinty? Já jako bych viděl Amarylis...
Ale já taky už špatně vidím.. ![]()
Hezký den.
Koneckonců ty je přeci pěstuješ taky, ne?
poradte.cz/...
Takže to bez problémů poznáš
Fakt nevidíš obrázek, který je součástí otázky? Co máš za prohlížeč? BTW možná by ti ho Pavel mohl dát na mejl...
0x
0x
Jinak je to při pěstování na zahradě. My například cibule ze země vůbec navyndaváme a hyacinty jsou mezi prvními květy, kdy ještě na části zahrady leží sníh. Proto se jim zde také říká Kukačky...
dopral bych mu 2 mesicni kuru s vydatnym hnojenim (neprehnat!), aby si nadelal dost zivin a mel z ceho kvest... ted je moc oslabeny.
0x
mooc dekuji za odpoved
0x
S hyacinty je to stejné jako s ostatními jarními cibulovinami.Pokud koupíte v zimě nebo brzy z jara kvetoucí hyacint,necháte ho odkvést a pak udržujete doma ve vegetaci opatrným zaléváním a hnojením.Až se na zahrádce půda prohřeje,vysadíme rostlinu na záhon.Tam vydrží rok,nebo dva a znovu vykvete.Pokud bychom chtěli cibuli zase rychlit,musíme použít poměrně složitý postup ,aby cibule vykvetla ještě v zimě.Vždy se použije cibule,která je co největší.Totéž platí i o tulipánech a narcisech.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.