Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám dotaz. mohu postříkat brambory kuprikolem proti plísni a zároveň proti mandelince mospilanem...mohu to smíchat...díky
Můžete smíchat, ale nemíchají se koncentráty. Do postřikovače tedy trochu vody, dát jeden přípravek, rozmíchat, dát druhý přípravek, rozmíchat, doplnit konečným množstvím vody a řádně promíchat. Ještě můžete přidat hnojivo na listovou výživu. Kuprikol je kontaktní, nyní bych volil spíše systémový fungicid, aby byly chráněny i nové přírůstky.
Jo určitě to jde,ale proč si na záhony dávat nějakou chemií ,já to stříkám tzv kopřivovým nálevem do sudu z deštovou vodou přidate asi pul košiku kopřiv necháte as 5 dnů kvasit nebo raději déle pak zředit asi 3díly nalevu a jeden díl vody postříkat nat ráno a večer mne zmizela plísen a mandelinky bylo uplně málo a nat rostla tak ,že se sousedé divili proč mám tak vysoké brambory,je to i hnojivo je to ekologický postřik uplně zdarma a hlavně uspěšný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.