Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekačka - startování

Od: kejmilos® odpovědí: 8 změna:

Zdravím,můžete mi prosím někdo poradit,čím to může být.Při startování sekačka jakoby kopne a startovací šňuru mi vytrhne z ruky(snad takhle popis bude stačit)...díky

Sekačka - startování

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Skoro bych si vsadil ze pricinu znám. Tyhle motory nemají těžký setrvacnik. Mistp něj dává motoru směr otáčení při startování setrvačnost nože. Buď máš nůž volný že na ose prokluzuje nebo jsi dal jiný o nedostatečné váze.
sanyo*

totak - přisadím si taky.., a pro tazatele : ten kalač v pozadí, bych raději uklidil.., resp. schoval..

danys*
hodnocení

2x
Špatná svíčka,seřízení zapalování atd

fik
hodnocení

0x

Budeš mít problém ve startování,když zatáhneš za šňůru,vysunou se takový jazýčky do záběru a startuješ,když motor chytne,automaticky se zasunou a šňůra už není v záběru. Pokud ti to za ni trhne že málem spadneš,ty jazýčky se nevracej a šňůru máš pořád v záběru i po nastartování. Zkus sundat ten vrchní kryt,ten mechanizmus startování stříkni VDčkem. Pokud to nepomůže,tak jedině objednat nový startér

hodnocení

Díky všem a aby toho nebylo málo,tak už mi zustala ta šnůra v ruce...:)

Takže nové startování a uvidím jestli to nevyměním za nový stroj...

rados*
Ja myslim stopro strhly klinek tim padem je to pootocene a nefunguje jak ma,musi to byt presne nastavene aby ti to nedavalo protibombu pri startovani,ja tak urval snur a snur...klinek najdes po demontazi startovani na magnetonu.
Vzhledem k tomu, že odpovídáš na dotaz z roku 2016 předpokládám, že autor dotazu už záležitost vyřešil.
rados*
Jasne,to pro ostatni co tu zabrouzdi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma startování sekačky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]