Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Orchidej? Jak se o ní starat?

Od: gabca® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, dostala jsem tuto rostlinku. Údajně je to orchidej. Prosím o radu jak se o ní starat. Zdá se mi něčím napadená-hnede skvrny na listech. Děkuji za rady
Orchidej? Jak se o ní starat?
Orchidej? Jak se o ní starat? #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Totálně a trvale přemokřená rostlina.

hodnocení

A můžu jí ještě zachránit?
emilka12*

Dát do menšího květináče.Použít kuru na orchideje a nenamáčet jen zalívat.Nejlepší jsou pruhledné květináče aspon vidíš do kořenu kolik má vody.Zachránit se dá ale co nejdřív ji z tej potopy dát pryč .Postav ji prozatim na kolíky od prádla.Naskládat do podmisky :)

hodnocení

To mě napadlo. Když jsem jí vyndala tak kořeny má totálně rozmoceny. Když jsem ho zmackla, tak z něj kapala voda. To bude asi hotovo. No nic, nevzdávám to. Třeba se mi odmění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]