Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznáte a nemáte někdo,,

Od: zavinac® odpovědí: 7 změna:
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, snad je to tato rostlina viz odkaz. Zdravím!

plantcareguide.com/...

doplněno 14.05.16 11:28:

zavinac - u Vašich otázek je problém rozpoznat, co vlastně potřebujete. Já jsem reagoval na slovo neznáte - zdálo se, že neznáte ani Vy. Zkuste se před položením otázky trochu zamyslet a až potom ji napsat a formulovat přesně. Bude to lepší pro všechny.

doplněno 15.05.16 10:39:

zavinac - jasně, to je OK. Ovšem, když je otázka položena jasně a rozsáhleji, tak může být i odpověď kvalitnější a přesnější.

hodnocení

Já znám její jméno,jen nevím,kde bych ji sehnala...měla jsem ji loni z Polska,ale teď jsem ji tam neviděla,,Jestli někdo nemá navíc...?díky

hodnocení

ben,,já jsem spíše chtěla -kde ji seženu,,,,díky vám za odpověď

pt®
hodnocení

2x

" zavináč", pohledala jsem a našla prodejce u nás, ale má vyprodáno. Možná si můžete objednat, koukněte:

hruska-skolky.cz/...

hodnocení

pt...zasloužila byste si metál,,hned si tam ji objednám ,,je překrásná\ díky!

pt®

Rádo se stalo...*placni*

pt®
hodnocení

2x

" zavináč", ještě jeden odkaz, tam by trávu měli mít, koukněte:

zahradnictvi-flos.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]