Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdopak pozná co to je za rostlinu?

Od: monysa12 odpovědí: 12 změna:

Pozná někdo, co je to za rostlinu?

Kdopak pozná co to je za rostlinu?
Kdopak pozná co to je za rostlinu? #2

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

3x

já bych řekla, že je to snědek

tiffany*
hodnocení

3x

Snědek okoličnatý, na jaře vyrazí, vykvete a pak se zatáhne, trs jeho listů zdobí stanoviště poměrně douho, má rád zastíněné, vlhčí místo.

doplněno 10.05.16 17:17:

Jinak okoličnatý je zřejmě totéž jako chocholičnatý, latinsky oboje Ornithogalum umbellatum, i obrázky tomu napovídají, že se jedná o tutéž rostlinu ;).

hodnocení

0x
trnca*

Tak bělozářka ani omylem. Je to snědek možná chocholičnatý?..anebo Kochův?

monysa12
hodnocení

Vypadá to na snědek. Nevím, který. Moc děkuji.

hodnocení

0x

Medvědí česnek? garten.cz/...

Promněte list a čichněte. Jak voní?

Kdopak pozná co to je za rostlinu? #3
monysa12
hodnocení

List nevoní.

Česnek to není určitě. Mám obojí na zahradě. Česnek zrovna kvete a jeho květy jím syrové, jsou velmi zdravé. To první mi tady roste jako plevel pod ořechem a vidím to i normálně v trávě při procházce kolem Labe. Ale je to hezká drobná a nenáročná trvalka třeba do skalky.

hodnocení

0x

Snědek choholičnatý. V naší rodině má název hvězdičky.

72mona3*
hodnocení

0x
Díky této otázce jsem zjistla, copak je toto :) - snědek hřebenitý. Letos ho u nás vidím poprvé. Díky ;)
Kdopak pozná co to je za rostlinu? #4

lemar05303000
hodnocení

0x

Je to snědek, taky ho mám na zahrádce. Letos ještě než vykvetl, tak listy byly napadené, vypadaly jako zmrzlé, ale když jsem je chtěla odstranit, tak se z nich prášilo. Nevíte někdo, co se jim stalo, je to nějaká plíseň? A co s tím.

72mona3*
Prvnī, co mne napadlo, je padlí. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]