Nejste přihlášen/a.
Prosím jak se zbavit mravenců? Zasadila jsem hlizy pryskyřičníku asijského. Krásně vyrazil,ale koukám, že je u něj spoustu mravenců. Nevíte jak na ně?
na zahradě každé jaro je invaze mravenců... letos se jich všude vyskytla spousta. Posypal jsem pár nejhorších míst granulemi Biolitu na mravence, ač chemii nemám rád a jsou pryč.
Přípravek aplikujeme při výskytu mravenců na nežádoucích místech (obytné budovy, terasy, balkóny, cesty, zahrady). Granulát obsahuje atraktivní složku, která mravence přiláká. Mravenci roznáší granulát do svých hnízd, tím hynou celé kolonie včetně královny.
Biolit granulky, hnedy obal, ruzove kulicky. Funguje spolehlive. Mravenci nicemu nevadi, ale natahaji si tam msice. Jo to je on co ma @clayman, nevsiml jsem si fotky.
Tak přesně tyhle rezavé mravence tady mám a dokáží úplně zlikvidovat i zeleninu, nebo kytky od kořenů. Teď to vím, tak je hledám a hubím. Ale když jsem začínala zahradničit, tak jsem z toho byla zoufalá. Koupila jsem si krásné sazenice všelijakých kytiček a najednou začaly chřadnout až chcíply, když jsem je vytáhla, měly kořeny přímo obalené černými mšicemi. To samé zeleninová sadba. Také nerada zabíjím, ale čeho je moc, toho je příliš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.