Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čerpadlo Garten Jet 750

Od: cervicek2008* odpovědí: 6 změna:

prosím o pomoc...už jsem se vloni ptal že mi nejde spustit po zimě čerpadlo Garten Jet 750 a pomohli jste.Letos nastal nový problém.Do té silné hadice jsem nalil vodu-minule jste mi to poradili a pomohlo to...když jsem od čerpadla odšrouboval asi odvzdušňovací šroub,tak voda vytékala,hned vedle je šroubení na zelenou hadici,když jsem ji odšrouboval,tak voda tekla z čerpadla,kdýž čerpadlo zapnu,tak jde,voda zčerpadla teče,alr jako by neměla tlak do hadice.Na konci čerpadla je něco jako ventilátor,který při zapnutí má snahu se roztočit,ale neroztočí...dole u čerpadla jsou tři šrouby viz obrázek...nemá to nějakou souvislost?nebo proč nejde spustit...možná je to nesrozumitelné co jsem napsal,ale rád zodpovím pokud budu vědět vaše dotazy...děkuji .

doplněno 08.05.16 18:22:

omlouvám se všem...omylem jsem tam dal jiné fotky a nevím jak je vymazat...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

isteron
hodnocení

2x

Foto nedorazilo.

apa*
hodnocení

2x

Na konci čerpadla je něco jako ventilátor, neroztočí se - zkuste mu pomoci šroubovákem, rozhýbat ho.

cervicek2008*
hodnocení

děkuji moc Vaše rada roztočit ventilátor pomohla jde a funguje...děkuji...

apa*

Děkuji za poděkování, rád jsem Vám pomohl.

isteron
hodnocení

2x

Mám podobné čerpadlo, ale od inej firmy. Namusím nič odvzdušňovať, nalejem vodu do nasávacej hadice, potom cez výpustný otvor do čerpadla, a ide sa. Ak sa neotočí ventilátor, zak je chyba v motori. Motor sa má točiť, či máte vodu napustenú do hadice, alebo nie. Vtedy ide naprázdno, pozor na prehriatie. Ak motor ide a netlačí vodu, máte nestesnú nasávaciu hadicu a nasáva falošný vzduch aj výška tlaku záleží na tesnosti hadice. Tá nasávacia hadica v sude sa mi nepáči. Na konci má byť spätný ventil, koš a má byť nižšie ako motor Keď ju máte vodorovne, môže mať prázdny beh, na sucho..

cervicek2008*
hodnocení

opět to čerpadlo...

Čerpadlo Garten Jet 750
Čerpadlo Garten Jet 750 #2
Čerpadlo Garten Jet 750 #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]