Nejste přihlášen/a.
prosím o pomoc...už jsem se vloni ptal že mi nejde spustit po zimě čerpadlo Garten Jet 750 a pomohli jste.Letos nastal nový problém.Do té silné hadice jsem nalil vodu-minule jste mi to poradili a pomohlo to...když jsem od čerpadla odšrouboval asi odvzdušňovací šroub,tak voda vytékala,hned vedle je šroubení na zelenou hadici,když jsem ji odšrouboval,tak voda tekla z čerpadla,kdýž čerpadlo zapnu,tak jde,voda zčerpadla teče,alr jako by neměla tlak do hadice.Na konci čerpadla je něco jako ventilátor,který při zapnutí má snahu se roztočit,ale neroztočí...dole u čerpadla jsou tři šrouby viz obrázek...nemá to nějakou souvislost?nebo proč nejde spustit...možná je to nesrozumitelné co jsem napsal,ale rád zodpovím pokud budu vědět vaše dotazy...děkuji .
doplněno 08.05.16 18:22:omlouvám se všem...omylem jsem tam dal jiné fotky a nevím jak je vymazat...
Mám podobné čerpadlo, ale od inej firmy. Namusím nič odvzdušňovať, nalejem vodu do nasávacej hadice, potom cez výpustný otvor do čerpadla, a ide sa. Ak sa neotočí ventilátor, zak je chyba v motori. Motor sa má točiť, či máte vodu napustenú do hadice, alebo nie. Vtedy ide naprázdno, pozor na prehriatie. Ak motor ide a netlačí vodu, máte nestesnú nasávaciu hadicu a nasáva falošný vzduch aj výška tlaku záleží na tesnosti hadice. Tá nasávacia hadica v sude sa mi nepáči. Na konci má byť spätný ventil, koš a má byť nižšie ako motor Keď ju máte vodorovne, môže mať prázdny beh, na sucho..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.