Nejste přihlášen/a.
1x
doplněno 04.05.16 22:35: @pckop - garlon jsem poprvé použila loni na konci léta, začátku podzimu. Nezaznamenala jsem, že by byl účinnější. Ale uvidíme tento rok, kolik ostružin opět vykoukne.
Já bych zase do toho chemií šel. Kolikrát tady zaznělo, že roundup a přípravky tohoto typu zlikvidují vše zelené. Na ostružinu a další to neplatí. Zakupte přípravek Garlon a postupujte podle návodu v přípravku. Pak nemusíte nic kopat. agromanualshop.cz/...
doplněno 04.05.16 23:31:
Mono, je jasné, že žádný přípravek není účinný na 100%. Prostě takový neexistuje. Jde o účinnost v daném případě. Na ostružinu je garlon účinější než roundup.
0x
Dobrý den, buď mechanicky nebo chemicky. Dobré pracovní rukavice, srpem odseknout u země a vyhrabat. Případně použijete chemii dle doporučení v drogerii (asi Roundup).
Myslím, že je to ostružina (nebo jí něco příbuzného). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.