Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škůdce na orchideji?

Od: janca* odpovědí: 1 změna:
Prosím o radu - dole v květináči pod orchidejí Phalaenopsis se mi množí takové malé šedočerné čárky, zatím rostlině nic nedělají, pořád kvete a má pěkné zelené listy..je to škůdce? Všimla jsem si, že i tyto malinkaté čárky mám v koupelně (nejspíš je to z přemokření), rostlinu teď nechávám vysychat...dá se to zahubit? Děkuji moc

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pravděpodobně se nejedná o nic vážného, překvapuje mne pojem přemokření. Nahlédněte do zdejšího vyhledavače, o orchidejích je tam toho hodně, i o jejich zalévání. Až budete příště máčet kořeny rostliny, přidejte do vody trochu hypermanganu, to by mělo stačit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]