Nejste přihlášen/a.
Přeji krásný den , potřebovala bych poradit jaký je název této rostliny viz. foto. Moc děkuji za odpověď.
Taky si myslím, jako pohanka,že to je kozí brada nejspíš pochybná, s určitostí se to pozná až zcela vykvete(kvete od května do července). V Česku totiž rostou kozí brada luční ve dvou formách, kozí brada východní, kozí brada pochybná a kozí brada pórolistá. Většina těchto druhů se mezi sebou dokáže křížit, takže jejich rozlišování je problémem i pro odborníky, dokonce v některých případech je přesné určení druhu zcela nemožné.
Podle květů se dá určit lépe, tak jste šikovná, že jste pátrala dál.
Alenko omlouvám se, ale nemám zařízení, a ani to neumím, vkládat sem fotky z telefonu. Fotografování mě nikdy nebavilo a mám stejně jen obyčejnou Nokiu. Sice tam fotoaparát je, ale do tajů jsem nějak nepronikla, jak to z toho vyndat a vložit do PC. Nějak se to ani nechci učit.
Jinak kozina přes den rozkvétá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.