Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz zda má někdo zkušenost s pěstováním kustovnice růžové, případně někoho, kdo využívá, či využíval její léčebné vlastnosti. Nemáte jí někdo na zahrádce? Děkuji všem.
Kustovnici jsem si na zahrádku koupila.Hodně rostla,i kvetla,ale plodů jsem se nikdy nedočkala.Tak jsem ji vykopala.Myslím,že tu nemáme podnebí na to ,aby plodila.Možná ji dát do velkého skleníku?
arvi, pokud se u kustovnice plody neobjevují, doporučuje se i přesto,že je to rostlina samosprašná, koupit ještě jednu a to hlavně ranou odrůdu.Nejen že to bude k jejímu prospěchu ale, raná odrůda kvete dříve a plody tak budou mít více času k dozrávání. Jestliže tedy chcete sbírat plody, měla byste si pořídit ranou odrůdu jedině od pěstitele, který vám řekne její vlastnosti i zaručí kvalitu
Jinak je to rostlina nenáročná, hlavně potřebuje slunce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.