Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Masařky a mouchy ve foliovníku, co s tím?

Od: viky® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Nevím, jak to napsat, ale mám ve foliovníku, asi 100 masařek a much. Koupila jsem do foliovníku, žluté lepicí kartičky. Kartiček je celkem 5 kusů. Za dva dny, je jedna strana, každé kartičky, plná masařek a much. Vůbec to nechápu, ve foliovníku, nikde žádnou mouchu nevidíte. Zadní strana kartičky, kam sluníčko nesvítí, tam není ani jedna moucha. Lepící kartičky jsem koupila na škůdce. Co s tím dělat? Děkuji za radu, nebo informaci. Viky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

3x

Zdravím. Napadá mě, že se mohlo stát, že jste si , třeba s hnojem nebo s nějakým shnilým "něčím", nasadila do fóliovníku vajíčka nebo už červy masařek a much. A ty se vám v teploučku vylíhly.

Vzhledem k tomu, že mouchy obecně nesnášejí průvan, otevřela bych ve chvíli, kdy svítí venku sluníčko, fóliovník na obou protilehlých stranách a všechno by s průvanem vyletělo ven.

Držím palce. Idanova

hodnocení

Vyzkouším průvan. Děkuji. Viky

hodnocení

0x

Co s tím dělat? Nic. Venku se ochladilo, tak jdou za teplem. Až se venku zase oteplí, odletí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]