Toto zařízení se sériově nevyrábí, snad na zakázku. Ale jestli nejsi ouplně levá, tak si tu množárnu můžeš udělat sama : seženeš si akvárium i s krycím sklem(doporučuji dělené na více kusů), pak si koupíš topný kabel pro teraristy - zeptáš se v akva tera prodejně, ten kabel dáš dospod toho akvária, zasypeš ho vrstvou písku a na ten písek můžeš pokládat kelímky s výsevy. Normálně zaléváš a těmi krycími skly reguluješ vzdušnou vlhkost, no a nahoru na to akvárium se dá položit světlo,buď zářivka, nebo jiné dle uvážení...
binka*
To je nápad! Je z tvé vlastní hlavy? Mně by to nenapadlo... Určitě to vyzkouším a až mně přestane bavit množení choulostivých kytek,tak si pořídím rybičky (aspoň budou mít moje kočky nějakou zábavu ...) Díky za radu!
ukulele*
Milá Binko, to co jsem Ti popsal je částečně můj nápad, ale jako dlouhodobý akvarista, jsem něco podobného viděl u jednoho kolegy, ale ten měl ve velkém akváriu s vodou a ohřívačem vody s termostatem vložené menší akvárium, kde měl kelímky s výsevy masožravek, ale měl to děsně vlhký, a já nevím na co chceš, ale tuším palmy, viď? ***ten topný kabel se samozřejmě dá koupit také s termostatem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.