Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zná prosím někdo z čtenářů květinu pod přezdívkou -Bílek? Pokud ano, prosím o foto. Děkuji Josef.
Dobrý den, nemyslíte tuto kytičku? V jakém kraji se má ta přezdívka používat? Zdravím!
doplněno 12.04.16 09:08:Tak, bohužel - nic dalšího jsem nenašel. Bude to nějaký "tajem".
Josefe, pokud se jedná o kapradinu, tak listy kapradin jsou vždycky stočené na vrcholcích, když vyrůstají nové. Je to proto, aby se z nich neodpařovala rychle voda, později, když zesílí, tak se vyrovnávají. Moje maminka pěstovala takovou pokojovou a vždycky to tad bylo a byla moc hezká. Ale kapradin je hodně druhů, lze si tu svou najít. Stačí napsat kapradiny. Já bych obrázek přeposlala, ale neumím to. Ale pod jménem "Bílek" nic z kapradin není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.