Nejste přihlášen/a.
Mám slíbená semínka Kustovnice čínské /goji/. Prý je pěstování nenáročné. Mám slunnou polohu i lehčí půdu na již. Moravě , tedy dobré podmínky. V informacích na internetu jsem neviděla, jak je rostlina vysoká a jestli se stříhá. A za jak dlouho plodí. Pěstujete ji někdo? Děkuji.
0x
Vyčerpávající informace:
kustovnice.cz/...

0x
Na jižní Moravě roste kustovnice úplně běžně na okrajích pole nebo mezích. Roste zcela sama, bez nějaké další péče. Olistěné větvičky házím slepicím, páč jim chutnají.![]()
To je sice hezké, ale jestlipak má také plody? Pokud ano, tak bych je slepicím teda neházela. A jak jste přišla na to, že to je tato kustovnice? Opravdu by mne to zajímalo, protože se normálně prodává docela draze. Tak jestliže u Vás to roste jako plevel, tak byste vydělala majlant...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.