Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím co to je

Od: herri odpovědí: 4 změna:
Dostala jsem pokojovou rostlinu a vůbec nevím, co to je. Poradí někdo?
Nevím co to je
Nevím co to je #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

je to aeonium

doplněno 09.04.16 19:37:

od května do podzimu jsou u mě venku ,daří se jim- sluníčko je pěkně vybarví

ještě jsem měla vínové

Nevím co to je #3
pohanka*

Mě to Vaše Hahanaj připomíná nějaký druh netřesku.

doplněno 09.04.16 20:32:

Já jsem to nechtěla zpochybnit, jenom že mi to připomíná.

Co jsem se dívala na obrázky, tak mě se zase líbí, když to je takový malý stromek a kmínek.

hahanaj*

to nejsou netřesky - přivezla jsem si to z Řecka byl to veliký keř aeonia , vždy si je namnožím a mám už je kolik let

doplněno 09.04.16 20:05:

právě se mi nelíbí jak vyholují tak je zaštipuji zde jsou , když jsem je přivezla

Nevím co to je #4
Nevím co to je #5

hodnocení

1x

Souhlasím s hahanaj . Je to Eónie- Růžovka( Aeonium) Je to sukulent , tvoří kmínky a jedna rostlina může mít hned několik růžic na rozvětvených stoncích. daří se ji na sluníčku,ale letní ostré slunce ji může listy popálit, v létě je lepší ji přistínit.Já jsem si ji přivezla z Kanárských ostrovů. Je více odrůd, některé mají jinak vybarvené listy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]