Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tomato garden -Vaše názory či zkušenosti

Od: jiskra® odpovědí: 6 změna:

tomatogarden.cz/... Zdravím milé rádce a rádkyně. Chtěla jsem poprosit o Vaše názory na tento způsob pěstování rajčat na balkoně. Mám balkon na východ,takže sluníčko tam jde pouze dopoledne,bude to stačit? Kdysi jsem je pěstovala v igelit..pytli,ale výsledek nic moc...*smich* Máte někdo vyzkoušeno? Děkuji JISKRA

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jo to si koupil letos tchán, jako děsnou novinku, tak jsem zvědav, co sklidí :) Já osobně bych si to nekoupil, protože to žádný zázrak nebude. Reklama pěkná, ale víte, jak to je...co se reklamuje, to stojí za...

Ale třeba se pletu. Bohužel jsem to nikdy neměl. Jinak, to, že to máte na Východě, kde je slunce jen dopoledne, není dobrá varianta. Rajčata potřebují hodně světla a tepla. Já je mám teďka na Jihu a venku je mám v pytlích sitoavné na Západ, protože na Jih je dát Bohužel nemohu kvůli místu. Východ není šťastné řešení, ale chápu Vás, protože nemáte na výběr.

hodnocení

Děkuji,bohužel kvůli malému prostoru to asi budu muset risknout a zkusím dát do většího květináče i jednu Vámi prověřenou sazenku. Třeba bude zase tropické léto a konečně si utrhnu VLASTNÍ rajče. Každopádně Vám pošlu foto na pochlubení ;). Děkuji,JISKRA.

Tak se budu těšit :) napiště, co jste dala a pak výsledek a já Vám to zhodnotím.*palec*

hodnocení

OK...pěstování zdar a rajčatům zvlášť..*slunce*JISKRA

jabraka*
hodnocení

2x

Rajčata na balkoně pěstuji mnoho let,ale výsledky bývají různé.Používám 15 l kyblíky od barev,do nichž vložím na dno zmuchlanou PE folii,nebo kelímky z plastů jako drenáž,zasypu kvalitním kompostem,nebo zahradním substrátem.Zalévám hnojivým roztokem 50 g NPK do 1l vody.Jenom je nutno zabránit přehřátí nádoby,k čemuž na slunečné straně může dojít lehce.Je vhodné nádobu zastiňovat.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]